Direct contact? Bel: 06 - 155 166 21

Home > Waxsalon > Heren waxen

Heren waxen bij Wax en beauty Almere

De populairiteit neemt toe in het waxen van heren. In het verleden waren het vooral sporters en modellen die een wax-behandeling namen, maar vandaag de dag is er ook de "gewone" man die haarvrij door het leven wilt.

Bij Wax en beauty Almere vinden we dat iedereen recht heeft op een glad lichaam. Daarom is er in onze salon gekozen diverse wax behandelingen voor heren aan te bieden. U kunt hierbij denken aan; rug, borst, buik, armen, oksels en benen.

Het grote voordeel van het waxen van het lichaam is dat de haren niet als stoppels terug komen, maar als zachte puntjes. Ook zal het in tegenstelling tot scheren veel langer haarvrij blijven zonder huidirritaties.

De mannen haren zijn in tegenstelling tot vrouwen haren vaak stugger en dikker. Daarom is bij  heren vaak het gewenste resultaat na 3 behandelingen. Dit omdat de haren in drie fases groeien. Na drie behandelingen zijn deze allemaal tenminste één maal verwijderd.

Bij Wax en beauty Almere wordt er uitsluitend gewaxt met Lycon Precision wax. Opgericht door schoonheidsspecialiste Lydia Jordane en wordt inmiddels toegepast in 93 landen. Deze waxen bevatten een selectie van de allerbeste ingrediënten die uw huid ook verzorgen. Na de behandeling voelt uw huid glad en verzorgd aan zonder dat deze geirriteerd wordt. In de salon hebben we diverse soorten wax, ook voor de gevoelige huid. Hierdoor is het vrijwel mogelijk voor ieder te waxen.

Bij Wax en beauty Almere voeren wij GEEN boyzilian uit.

Tarieven Online afspraak maken