Direct contact? Bel: 06 - 155 166 21

Home > Laserontharing

Laserontharing bij Wax en Beauty Almere

Wil je definitief ontharen en van je ongewenste haargroei af? Maak dan een afspraak bij Wax en Beauty Almere om die haargroei permanent aan te pakken!

Tarieven vrouwenTarieven mannenAfspraken maken

​Hoe werkt het permanent ontharen?

Definitief ontharen werkt op een eenvoudige en efficiënte manier. Voorafgaand aan onze behandeling brengen wij een dun laagje gel aan op de huid om deze te beschermen. Deze gel zorgt ervoor dat de intensieve lichtflitsen van ons Triple Wave Diode Ice Laser-ontharingsapparaat het haarzakje vernietigen. Doordat de wortel èn het haarzakje worden vernietigd, kan er geen nieuwe haargroei meer ontstaan. De behandeling met het Triple Wave Diode Ice Laser-Ontharingsapparaat zorgt voor een haarvermindering van 90 tot 99%.

Het aantal laserbehandelingen dat nodig is, is afhankelijk van het te behandelen gebied, het type beharing en het gewenste resultaat. Gemiddeld zijn er 7 tot 10 laser behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tussen iedere behandeling moet een periode van minimaal 4 weken zitten. 

Triple Wave Diode Ice Laser-Ontharingsapparaat

Ons Triple Wave Diode Ice Laser-Ontharingsapparaat is verreweg één van de meest geavanceerde laser-ontharingsapparaten in zijn klasse. Waar de meeste andere laser-ontharingsapparaten alleen op 808nm golflengte werken, werkt ons laser-ontharingsapparaat maar liefst op 3 golflengtes: 755nm, 808nm en 1064nm. Hiermee is ons laser-ontharingsapparaat bijzonder effectief en geschikt voor vrijwel elk huid- en haartype! 

Behandelingen voor mannen en vrouwen

Vóór de eerste laserbehandeling dient er een afspraak te worden gemaakt voor een intakegesprek met de behandelaar. Pas ná het intakegesprek mag er behandeld worden.

Eén enkele behandeling is helaas niet voldoende, omdat de groeicyclus van het haar uit 3 verschillende fases bestaat. Alleen de haren die in de laatste groeifase fase (de anagene fase) zitten kunnen vernietigd worden. Slechts een deel van al het zichtbare haar bevindt zich in deze groeifase en verdwijnt na de behandeling voorgoed. Daarom zijn er ook meerdere behandelingen nodig.

Om een optimaal resultaat te behalen heeft u gemiddeld 7 tot 10 behandelingen nodig. In de praktijk komt het voor dat iemand meer of minder behandelingen nodig heeft. Dit is onder andere afhankelijk van het huid- en haartype en iedere huid reageert anders. Er kunnen ook aantal factoren meespelen zoals: medicijngebruik, hormonale veranderingen, gezondheid, etnische achtergrond of overmatige aanleg tot het ontwikkelen van nieuwe haren. Het aantal behandelingen kan daarom variëren.

 • Meldt als u zwanger bent, borstvoeding heeft of medicatie gebruikt.
 • Vanaf 4 weken voor het begin van de behandeling mag u niet meer harsen, epileren, waxen, de touwtjesmethode of Epilady gebruiken. Tussen de behandelingen mag u de haren wèl scheren of afknippen.
 • U mag de haren tot 24 uur vóór de geplande behandeling scheren, zo zijn de haren het kortst en is de huid hersteld van de irritatie door het scheren.
 • Uw huid is na de behandeling extra kwetsbaar, wees daarom de eerste 48 uur voorzichtig met sauna, heet douchen of baden of een intensieve inspanning (zoals sporten).
 • Tot 48 uur na de behandeling dient u geen geparfumeerde en alcoholhoudende producten gebruiken, zoals deodorant/make-up op de behandelde ontharingsgebied.
 • Na de behandeling 2 maal per dag gedurende 1 week of langer een geadviseerde herstellende nabehandelingscrème gebruiken.
 • Gedurende de behandelingen dagelijks een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor Spf 30 of hoger gebruiken.
 • Drie tot vier weken voor en na de (laatste) behandeling mag u de behandelde zones niet aan de zon, de zonnebank of zelf bruinende middelen (self tan spray) blootstellen.
 • Na de behandeling bij een  warm en/of jeukend gevoel het behandelde gebied voor een periode van 2 uur koelen met een koud coolpack/icepack.
 • Niet aan de eventuele korstjes of pukkeltjes krabben.
 • Bent u zongebruind en blijft de bruining lang aanwezig? Wacht dan nog een aantal weken met de laserbehandeling tot u uw oorspronkelijke huidskleur weer terug heeft. Uw oorspronkelijke huidskleur kunt u sneller terug te krijgen door 2 a 3 maal per week uw ontharingsgebied te scrubben met een lichte/zachte scrubpeeling voor een gevoelige huid met fijne korrels. Of raadpleeg de huidtherapeute voor advies bij twijfel.

Betaling

Wij bieden losse behandelingen aan en pakketten met 7 behandelingen waar je voordeliger uitkomt omdat je 1 behandeling gratis krijgt  6+1. De prijzen staan vermeld als losse behandeling en als pakketten.

Laserpakketten kunnen eventueel in 6 of 7 termijnen worden voldaan. Zo betaald u het gehele bedrag in termijnen maar heeft u wel recht op uw gratis behandeling.

 

Tarieven vrouwenTarieven mannenAfspraak maken