Direct contact? Bel: 06 - 155 166 21

Home > Laserontharing

Laserontharing bij Wax en Beauty Almere

Wil je definitief ontharen en van ongewenste haargroei af? Maak dan een afspraak bij Wax en Beauty Almere om permanent de haargroei aan te pakken!

Tarieven Online afspraak maken

Triple Wave Diode Ice Laser-Ontharingsapparaat

Ons Triple Wave Diode Ice Laser-Ontharingsapparaat is verreweg één van de meest geavanceerde laser-ontharingsapparaten in zijn klasse. Waar de meeste andere laser-ontharingsapparaten in zijn klasse alleen op 808nm golflengte werken, werkt onze laser-ontharingsapparaat maar liefst op 3 golflengten: 755nm, 808nm en 1064nm. Hiermee is ons laser-ontharingsapparaat bijzonder effectief en geschikt voor vrijwel elk huid- en haartype! 

​Hoe werkt het permanent ontharen?

Definitief ontharen werkt op een eenvoudige en efficiënte manier. Voorafgaand aan onze behandeling brengen wij een dun laagje gel aan op de huid om deze te beschermen. De gel, die wij aanbrengen, zorgt ervoor dat de intensieve lichtflitsen van ons Triple Wave Diode Ice Laser-ontharingsapparaat het haarzakje vernietigen.
Doordat de wortel in het haarzakje wordt vernietigd, kan hierdoor geen nieuwe haargroei meer ontstaan. Ond nieuwste Triple Wave Diode Ice Laser-Ontharingsapparaat zorgt voor een haarvermindering van ongeveer 80 tot 95%.

Het aantal laserbehandelingen dat nodig is hangt af van het te behandelen gebied, het type beharing en het gewenste resultaat. Gemiddeld zijn er 7 tot 10 laser behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tussen iedere behandeling moet een periode van minimaal 4 weken zitten. 

Behandelingen

Vóór de eerste laserbehandeling dient er een afspraak te worden gemaakt voor een intakegesprek met de behandelaar. Pas ná het intakegesprek mag er behandeld worden.

Één enkele behandeling is niet voldoende, omdat de groeicyclus van het haar bestaat uit 3 verschillende fases. Alleen de haren die in de laatste groeifase fase (anagene fase) zitten kunnen vernietigd worden. Slechts een deel van al het zichtbare haar bevindt zich in deze groeifase en verdwijnt voorgoed. Daarom zijn er ook meerdere behandelingen nodig.

Om een optimale resultaat te behalen heeft u gemiddeld 7 tot 10 behandelingen nodig. In de praktijk komt het voor dat patiënten meer of minder behandelingen nodig hebben. Dit is onder andere afhankelijk van de huid- en haartype en iedere huid reageert anders. Er kunnen ook aantal factoren meespelen zoals: medicijngebruik, hormonale veranderingen in het menselijk lichaam, gezondheid, etnische achtergrond of overmatige irritatie tot nieuwe haren ontwikkelen. Het aantal behandelingen kan daarom variëren.

  • Meldt als u zwanger bent of medicatie gebruikt.
  • Vanaf 4 weken voor het begin van de behandeling mag u niet meer harsen, epileren, waxen, de touwtjesmethode of Epilady gebruiken. Tussen de behandelingen mag u de haren wel scheren of afknippen.
  • De haren 24 uur vóór de geplande behandeling wel scheren, zo zijn de haren het korst en is de huid niet meer geïrriteerd door het scheren. Uw huid is na de behandeling extra kwetsbaar en wees daarom de eerste 48 uur voorzichtig met sauna, heet douchen of baden of een intensieve inspanning uitoefenen (bijv. sporten).
  • Tot 48 uur na de behandeling geen geparfumeerde en alcoholhoudende producten gebruiken, zoals deodorant/make-up op de behandeld ontharingsgebied.
  • Na de behandeling 2 maal per dag gedurende 1 week of langer een geadviseerde herstellende nabehandelingscrème gebruiken.
  • Gedurende de behandelingen dagelijks een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor Spf 30 of hoger gebruiken. Drie tot vier weken voor en na de (laatste) behandeling mag niet onder de zon, zonnebank of zelf bruinende middelen (self tan spray) gebruiken. Na de behandeling bij een  warm en/of jeukend gevoel het behandelde gebied voor een periode van 2 uur koelen met een koud coolpack/icepack.
  • Niet aan de eventuele korstjes of pukkeltjes krabben.
  • Bent u al zongebruind en blijft de bruining lang aanwezig? Wacht dan nog een aantal weken met de laserbehandeling tot u uw oorspronkelijke huidskleur weer terug heeft. Uw oorspronkelijke huidskleur kunt u sneller terug te krijgen door 2 a 3 maal per week uw ontharingsgebied te scrubben met een lichte/zachte scrubpeeling voor een gevoelige huid met fijne korrels. Of raadpleeg de huidtherapeute voor advies bij twijfel.

Betaling

Wij bieden losse behandelingen aan en pakketten met 7 behandelingen waar je voordeliger uitkomt omdat je 1 behandeling gratis krijgt  6+1. De prijzen staan vermeld als losse behandeling en als pakketten.

Laserpakketten kunnen ook in 3 termijnen worden betaald, de 1ste termijn dient als aanbetaling bij de eerste behandeling, bij de tweede behandeling betaal je 2de termijn en bij derde behandeling betaal je het 3de termijn. 

Bij grote combinatiepakketten bestaat ook de mogelijkheid deze in 4 termijnen te betalen.

Tarieven Online afspraak maken