Direct contact? Bel: 06 - 155 166 21

Home > Waxsalon > Mannen waxen

Mannen waxen bij Wax en Beauty Almere

De populariteit van het waxen van mannen neemt toe. In het verleden waren het vooral sporters en modellen die een wax-behandeling namen, maar vandaag de dag is het ook de "gewone" man die haarvrij door het leven wil.

Bij Wax en Beauty Almere vinden we dat iedereen recht heeft op een glad lichaam. Daarom is er in onze salon gekozen om ook voor mannen diverse wax-behandelingen aan te bieden. U kunt hierbij denken aan; rug, borst, buik, armen, oksels en benen.

Het grote voordeel van het waxen van het lichaam is dat de haren niet als stoppels terug groeien, maar als zachte puntjes. Ook zal de huid, in tegenstelling tot scheren, veel langer haarvrij blijven zonder huidirritaties.

De mannen haren zijn in tegenstelling tot vrouwen haren vaak stugger en dikker. Daarom is bij heren het gewenste resultaat vaak pas na 3 behandelingen. Dit omdat de haren in drie fases groeien. Na drie behandelingen zijn deze allemaal tenminste één maal verwijderd.

Bij Wax en Beauty Almere wordt er uitsluitend gewaxt met Lycon Precision wax. Opgericht door schoonheidsspecialiste Lydia Jordane en wordt inmiddels toegepast in 70 landen. Deze waxen bevatten een selectie van de allerbeste ingrediënten die uw huid ook verzorgen. Na de behandeling voelt uw huid glad en verzorgd aan zonder dat deze geïrriteerd is. In de salon hebben we diverse soorten wax, ook voor de gevoelige huid. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel iedereen te waxen.

Bij Wax en Beauty Almere voeren wij GEEN boyzilian uit.

Tarieven Afspraak maken