Direct contact? Bel: 06 - 155 166 21

Home > Ervaringen

Ervaringen Wax & Beauty Almere

13 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 10/10
10/10
Spray tan

Super blij met mijn Spray Tan!
Goede uitleg en lieve eigenaresse

Zara
Almerw - 22 augustus 2019
10/10
Spray tan

Super blij mee! 😍 hele mooie kleur bruin door de Spray Tan

Dankjewel!

Ellen
Almere - 12 juni 2019
10/10
Spray Tan

Heeeeel blij met het resultaat! 😍

Jaimy
Almere - 30 mei 2019
10/10
Wenkbrauwen waxen en verven

Super mooie wenkbrauwen als resultaat. Fijne eigenaresse die de tijd neemt en weet wat ze doet. Bespreekt ook eerst je eigen wensen en kijkt wat daarvan mogelijk is. Zeer vakbekwaam. Tot volgende keer X

Violetta
Almere - 13 mei 2019
10/10
Gezichtsbehandeling.

Fijne salon. Word goed naar je geluisterd. Was er bijzonder goed op mijn gemak. Kortom een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Tot volgende keer

Groetjes Tessa

Tessa
Almere - 30 april 2019
10/10
Brazilian wax

Eerste keer Brazilian voor mij, en hoe nerveus ik binnen kwam, hoe op mijn gemak ik weg ging. Werkt echt netjes, schoon en heel klantvriendelijk. Tot volgende keer xx

Myra
Almere - 25 april 2019
10/10
Lashlift

Erg tevreden met het resultaat. Goede uitleg bij alles

Maaike
Almere - 11 april 2019
10/10
Brazilian Wax

Top salon, wordt uitgebreid de tijd genomen en Marie Louise is zeer professioneel.

Nina
Almere - 29 maart 2019
10/10
Spraytan

Superfijne ervaring, mooie professionele ruimte en producten, goede lokatie, mooi eindresultaat maar bovenal supervriendelijk. Voor herhaling vatbaar! 😄

Margot
Almere - 23 maart 2019
10/10
Brazilian wax

Omdat mijn eigen salon vol geboekt was hier uitgekomen. Maar blij met deze keuze. Ik blijf voortaan hier waxen. Super lieve professionele dame

Vera
Almere - 17 maart 2019